به گزارش جام جم آنلاین، لیلا علاقه مند، تهیه کننده و گزارشگر ویژه برنامه انتخاباتی «نماینده عزیز سلام» از رادیو اقتصاد گفت: ویژه برنامه انتخاباتی «نماینده عزیز سلام» یک تریبون آزاد گزارشی است که با همه مردم، فارغ از این که چند سالشان است و چه کسب و کاری دارند، گپ و گفت خودمانی با موضوع انتخابات میشود. اما ما بیشتر به سراغ صاحبان کسب و کار میرویم، به ویژه جوانانی که کسب و کارهای جدید راه اندازی کرده اند و خواسته هایشان را از نمایندگان مجلس جویا میشویم.
وی عنوان کرد: برگ برنده و متفاوت بودن این برنامه نسبت به برنامههای دیگر این که صحبتها و درخواستهای مردمی و مسئولان بدون روتوش از رادیو اقتصاد و برنامه نماینده عزیز سلام پخش میشود.
تهیه کننده نماینده عزیز سلام با بیان جزئیات بیشتر افزود: در کنار مردم، ما به سراغ مسئولان دولتی که واحد اجرایی را بر عهده دارند؛ همچون وزیران و معاونان ریاست جمهوری میرویم. آنها به عنوان شخص حقیقی و حقوقی که با نمایندگان در ارتباط هستند در قالب همین تریبون درخواست هایشان را مطرح میکنند.
علاقهمند در پاسخ به این پرسش که اکثر مردم چه درخواست و مطالباتی دارند، افزود: بیشتر درخواستهای مردمی در خصوص معیشت و مسائل اقتصادی شان است. دغدغههایی همچون مسکن، کالاهای اساسی، خودرو، ثبات بازار و تورم دارند و اینها مسائلی که بارها و بارها از زبان مردم شنیده شده است تا نمایندگی که قرار بر کرسی مجلس شورای اسلامی بنشینند و به بهارستان بروند، فکری به حال مردم کنند.
علاوه بر این، یکی دیگر از درخواستهایی که بسیار مطرح میشود، اشاعه امید در دل جوانان و تلاش برای نگه داشتن نیروی انسانی در داخل کشور است با توجه به مهاجرتهای اخیر و... اما یکی از مهمترین خواستههای مسئولان این که نمایندگانی که انتخاب میشوند بخشی نگاه نکنند، چرا که آنها فقط نماینده مثلا اصفهان یا شیراز و... نیستند؛ بلکه آنها نماینده ملت ایران هستند.
برنامه «نماینده عزیز سلام» از یکشنبه تا چهارشنبه ساعت ۹:۲۰ دقیقه، از رادیو اقتصاد موج اف. ام ردیف ۹۸ مگاهرتز روی آنتن میرود و یک هفته به انتخابات هر روز به سمع مخاطبان میرسد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت